Hoppa till innehåll
Anmälan till vårens kurser har öppnat! We use Google to translate this website. We do not take responsibility for possible mistranslations. If you have any questions, please contact info@ha.ax.

Artiklar

Stoppa spridningen av coronaviruset

Yrkeshögskolornas rektorer och studerandekårer vädjar till de studerande att stoppa spridningen av coronaviruset. Coronavirussituationen försämras snabbt i Finland och det finns också smittkedjor bland yrkeshögskolestuderande.…
Läs mer

Studera utomlands 2021

Ansökningstiderna för utbytesstudier öppnas snart och de flesta av våra Erasmus partnerskolor välkomnar precis som vi utbytesstuderande. Högskolan på Åland öppnar upp för både inkommande och utgående utbyten med länder som är grönlistade inför våren 2021.

Läs mer

Presentationer av examensarbeten

Onsdagen den 27 maj kommer studerande på sjukskötarprogrammet att presentera sina examensarbeten för allmänheten. I år är presentationerna för första gången via webben. Kom med och lyssna på intressanta presentationer inom många olika ämnen.

Läs mer

Beslut om öppettider på skolan

Nytt beslut om när huvudentréerna kommer vara låsta i samband med ledigheter.
Kom ihåg att du kommer in på skolan dagtid trots att ytterdörrarna är låsta om du har löst ut en passertagg med pinkod.

Läs mer

Endast huvudentréerna är öppna

Alla sidoentréer på Högskolan Norra och Högskolan Södra är numera låsta dygnet runt, du kommer in via sidoingångarna med ditt passerkort eller tagg.

Läs mer