Hoppa till innehåll

Studera utomlands 2021

Ansökningstiderna för utbytesstudier öppnas snart och de flesta av våra Erasmus partnerskolor välkomnar precis som vi utbytesstuderande. Högskolan på Åland öppnar upp för både inkommande och utgående utbyten med länder som är grönlistade inför våren 2021.

Praktik utomlands ska vara möjligt under vårterminen 2021 men såklart behöver vi  följa med myndigheternas rekommendationer.

Utbyten kan göras med medvetenhet om att situationen kan förändras snabbt och att vi följer med myndighetsbeslut. Utbyten sker på egen risk så att studerande själv ansvarar för eventuella merkostnader.

Just nu är de nordiska och baltiska länderna grönlistade med undantag för Danmark. Även Tyskland är med på gröna listan.

Våra Erasmus partnerskolor hittar du här.

Är du intresserad av utbytesstudier under vårterminen ta då kontakt med Internationella koordinatorn Lena Nyman-Wiklund. 

 

Fler artiklar

Er nya vicerektor här hej!

Jag heter Bettina Brantberg-Ahlfors och är ny vicerektor på högskolan. Som vicerektor leder jag arbetet på utbildningsprogrammen företagsekonomi, Hospitality Management och sjukskötare. Jag har kontakt…
Läs mer