Hoppa till innehåll
Anmälan till vårens kurser har öppnat! We use Google to translate this website. We do not take responsibility for possible mistranslations. If you have any questions, please contact info@ha.ax.

Emilia fick pris för sitt hållbarhetstänk

I slutet av augusti hölls Regeneration Week på Åland. I samband med galakvällen prisades  Emilia Lundberg, som till vardags studerar vid Hospitality Management-programmet vid Högskolan på Åland. Emilia hade deltagit i en utmaning på sociala medier i somras, där det gällde att tipsa om hur man får en hållbar livsstil. Varje dag under 15 dagar delade hon tips och idéer för hur man får in hållbarhetstänket i vardagen. Bland alla som deltog var Emilia en av fem som prisades under galakvällen!

Varför valde du att delta i utmaningen?
Jag har varit intresserad av hållbarhet länge och också varit engagerad i Regeneration Weeks kommunikationsteam. Det här var ett bra sätt att sprida information om hållbarhet.

 

Hur var känslan när du vann?
Jag visste innan galan att jag skulle få pris så jag hade som tur var hunnit förbereda mig inför frågorna på scenen.

 

Har du tips till andra som vill leva hållbart?
Tänk på små saker du kan förändra i vardagen. Man kan inte göra allt på en gång, då blir det överväldigande. När det kommer till studier är mitt tips att anteckna mycket och att använda sig av datorn för anteckningar, då slipper man använda häften och sparar på papper. Överlag så försöker jag alltid planera mina studier och också planera in lediga kvällar.

 

Grattis Emilia till priset!

Fler artiklar