Hoppa till innehåll

Snart serveras studerandelunch på restaurang Seaside

Studerandelunchen serveras från och med 21 oktober

Som läsårsanmäld programstuderande vid Högskolan på Åland har du möjlighet att äta lunch på restaurang Seaside vid Ålands gymnasium, Neptunigatan 6 från och med måndagen 21 oktober 2019.

Lunchen kostar 5 € och serveras måndag till fredag kl 11.30-12.15. I lunchen ingår förutom varmrätt också sallad, bröd, smör och måltidsdryck.

Lunchkuponger börjar säljas den 16 oktober

Kuponghäfte med 10 biljetter för 50 € kan köpas från kansliet på Högskolan Norra från och med onsdag 16 oktober 2019. Från och med måndag 21 oktober 2019 säljes kupongerna även på Högskolan Södra i kansliet. Endast kontant betalning.

Vi hoppas att detta samarbete med Ålands gymnasium ska fungera smidigt och ber dig ha förståelse och överseende den första tiden tills rutinerna fallit på plats.

Observera att stickprov gällande betalningen med lunchkuponger kommer att göras. Om fusk med biljetter upptäcks blir det tyvärr kollektiv bestraffning så att hela förmånen dras in på obestämd tid. Köpta biljetter kommer i så fall inte att lösas in.

Mer info om studerandelunch hittar du under Praktisk info

Fler artiklar

Er nya vicerektor här hej!

Jag heter Bettina Brantberg-Ahlfors och är ny vicerektor på högskolan. Som vicerektor leder jag arbetet på utbildningsprogrammen företagsekonomi, Hospitality Management och sjukskötare. Jag har kontakt…
Läs mer